Hei!


Jeg heter Henriette, og jeg er en energisk og hyggelig dame som bor i Bodø sammen med min mann og våre to små barn. Jeg kjøpte mitt første kamera for konfirmasjonspengene mine, og siden det har jeg aldri sett meg tilbake.

Å ta bilder, og fange spesielle øyeblikk som man kan se tilbake på, er min største lidenskap. De utroligste ting kan komme tilbake til deg ved å se på bilder, som følelser som betyr mye, og som er uerstattelige. At akkurat du stoler nok på meg til å ta dine bilder, tar jeg aldri for gitt. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på at tilliten dere gir til meg som fotograf.


Kvalifikasjoner:

  • Et års nettkurs hos Bilder Nordic: School of Photography (se kursbevis nedenfor for mer info). Jeg har fått utfordret kreativiteten min til det ytterste og studert under flere enormt dyktige fotografer. Dette har gjort meg sikker i kvaliteten jeg kan tilby til mine kunder.
  • Flere år med fotografering, først på hobbybasis før jeg tok steget videre profesjonelt, som har gitt meg et kreativt blikk som jeg ikke kunne vært foruten.


Jeg håper du finner den informasjonen du trenger på nettsiden min. Om ikke, må du bare sende meg en melding. Kontaktinformasjon finner du ved å trykke på knappen nederst på siden.


Tusen takk for at du stakk innom!


Henriette Iversen Vikan


Testimonials

“Så fornøyd med fantastiske bilder! Henriette var veldig flink til å skape akkurat den stilen vi hadde lyst på. Hun var avslappet og positiv, noe som gjorde at vi ikke følte oss så stive på bildene. anbefaler henne på det sterkeste!”

“Vi er veldig fornøyde med alle bildene Henriette har tatt. Det begynner å bli noen anledninger nå. Nyfødtfoto av to sønner, familiebilder, dåp, bryllup.
Hun er rolig og tar seg god tid til søsken som fort kan bli rastløs, da finner hun på ting de kan gjøre og tar bilder sammen.
Vil absolutt anbefale Henriette!”

“Henriette gjorde en fantastisk jobb med bildene våre. Alle skryter av dem!”

“Henriette var med på å skape en fantastisk atmosfære i bryllupet og foreviget det i kjempeflotte bilder! Hun er tålmodig og omgjengelig og fikk alle til å slappe av, til og med barna og den svært nervøse brudgommen. Kvaliteten på arbeidet er høyt og vi sitter igjen med mange perfekte bilder som definitivt skal opp på veggen!”